Cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op deze site te verbeteren. Meer info vindt u in onze privacy policy

Clubkampioenschap 2023

Clubkampioenschap 2023

Thomas Seberechts

Op 01/10/2023 vond op onze terreinen in Grasheide weer ons jaarlijks clubkampioenschap plaats.

In de stralende zon streden 67 teams in hun klasgroepen voor de prijs van clubkampioen.

Bij de puppies was de grootste opkomst te meten met wel 17 schattigaards en hun baasjes. De eerste plaats ging naar Dax met baasje An. Zij behaalden een mooie 63 punten op 70. Deze score werd gedeeld met Willow en Steven op de 2de plaats. Nog een ex-aequo was er op de volgende 2 plaatsen met 60 punten voor Ayla met Catrien en Magnus met Bieke.

Om half 11 was het aan de Juniors samen met de A-klassers. 4 juniors en 7 A's gingen de strijd aan. In de eerste groep kwam Max bovenaan met baasje Dana. Marcel en Moris met Frauke en Inge vulde de rest van het podium. Bij de A-klassers gingen Yukki en Kelly op het hoogste schavot, op de voet gevolgd door Roxy met Yannick en Sep met Kay.

Na de Juniors en A-klas ging de B-klas aan de slag. Mia en Jinte gingen met de hoogste prijs naar huis, de ereplaatsen waren voor Hunter met Leen en Walter met Els. De andere 6 koppels gingen zonder prijzen, maar fier en blij van het plein.

De C-klassers konden al eens proeven van het brevet en een idee krijgen hoe ze het er van af zouden brengen. 6 deelnemers toetsten hun kunnen. Op het einde was de hoogste score voor Duk met Kristel. De top 3 werd vervolledigd door Riva met Geert en Pippa met Nathalie.

Samen met de temperatuur begon ook de spanning te stijgen voor de absolute top van onze club. Eerst waren de debutanten wedstrijdspelers aan de beurt om hun kunnen te tonen. Met een minimumscore van 81/100 was dit een groot succes! Deze combinaties gaan het zeker allemaal ver brengen in het wedstrijdcirquit. Grote uitschieter bij deze groep was Cassy, die samen met baasje Bjorn een prachtige 93/100 neerzette. De ereplaatsen werden verder aangevuld door Ikky met Peggy en Molly met Myriam

8 recreanten-paren zorgden voor een mooie break in de spanning. Jack en Davy gaan al voor het 2de jaar op rij met de pluimen lopen in hun categorie. Onze instructeurs Evelien en Walter konden met Mona en Skip de 2de en 3de plaats binnenhalen.

Afronden deden we met de 'programma 1' spelers. Onze kampioen Ultra behaalde met Myriam 96/100 en is daarmee de absolute winnaar. Na vorige maand 28ste van België te worden op de Belgian winner, is dit al de 2de mooie bekroning op korte tijd. Het was een spannende strijd, want Vic en Bart volgde op de voet met een prachtige 95 punten. Ook voor de 3de plaats was de spanning te snijden. Zowel Laika met Luc en Lenko met Wendy behaalde een totaal van 88 punten. Het verschil werd gemaakt door de tijd van de apport, waar Laika net iets sneller was.

Dit alles zorgde voor een zeer geslaagd clubkampioenschap! Dank aan alle medewerkers op het plein, in het secretariaat, de keuken en achter de toog.

We kijken al uit naar de volgende editie. Kleur alvast 6 oktober 2024 met groen in je agenda voor het clubkampioenschap van de Grasheidse hondenvereniging.

Uitslagen

De volledige uitslag is te vinden op deze pagina.

Foto's

Dit is een link naar het fotoalbum waar je alle foto's in kan terugvinden.

GHV Logo
Copyright © 2023 CodeKitchen
All right reserved.
Clicky