Cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op deze site te verbeteren. Meer info vindt u in onze privacy policy

Gehoorzaamheid

Het gaat bij gehoorzaamheid om de discipline van je hond. Je leert je hond te laten zitten, liggen en bij je te komen op commando en het is daarnaast ook leuk om je hond verschillende oefeningen aan te leren, wat erg van pas kan komen in het dagelijkse leven. Wil je meer uitdaging verzorgen voor jouw dier? Dan kun je altijd een stukje verder gaan in de gehoorzaamheid, waarbij je je hond vele verschillende oefeningen kunt laten uitvoeren.

Het uitgangspunt van de lessen is verkeerd gedrag voorkomen en goed gedrag belonen. Hiermee creëer je discipline en een hoge mate van gehoorzaamheid bij je hond en het is toepasbaar op elke soort hond. Daarnaast beleven baasje en hond veel plezier aan de cursus en kunnen op een natuurlijke manier een goede band ontwikkelen. Het is overigens veel fijner een enthousiaste, gehoorzame hond te hebben dan een hond met een handleiding waaraan jij en je omgeving zich moeten aanpassen.

Voor de meeste mensen zal het volstaan dat hun hond de basiscommando’s kent en gewoon een leuke huisgenoot vormt. Ben je competitiever ingesteld? Dan kan je deelnemen aan gehoorzaamheidswedstrijden.

GHV Logo
Copyright © 2023 CodeKitchen
All right reserved.
Clicky